TVZ Forum    
Google
Vrati se   TVZ Forum > TVZ Forumi > Informatika

Odgovori

Tema alati Prikaži modove
Rok za izdavanje zadatka za završni rad
Staro
  (#1)
trnjan1984
Member

trnjan1984's Avatar

Datum Prijave: Jan 2007
Rok za izdavanje zadatka za završni rad - 10-03-10, 15:08

Bio sam na referadi i žena mi je rekla da još nisu dogovoreni rokovi za izdavanje zadatka za završni rad.
Da se ne zna hoće li biti ljetnog roka ili će biti samo zimski.
Rekla je da se treba dogovoriti studentsko vjeće TVZ-a o roku kada će biti.
Ako netko slučajno zna nešto više o tome nek slobodno napiše nešto

Reply With Quote
RE: Rok za izdavanje zadatka za završni rad
Staro
  (#2)
PERSEN
Gold Member

PERSEN's Avatar

Datum Prijave: Nov 2006
RE: Rok za izdavanje zadatka za završni rad - 11-03-10, 02:33

Hm, ne znam dal sam ja lud ili kaj, al na tvz stranici stoje rokovi. Istina, piše diplomski, al sad nisam ziher dal se tiče završnog ili diplomskog pošto svatko to drugačije zove. Gle, mislim da neće proći, jer bi bilo nekorektno da sad moramo čekati ako smo sve ispite dali i da završimo sa kolegama koji tek moraju odslušati ljetni semestar. Ne bude li rokova, ići ćemo svi grupno tražiti da se unesu ili dogovore.

Nikada se ne zaljubljuj u neku osobu pri svjetlu slabijem od onog koje ti je potrebno da si izabereš košulju

Reply With Quote
Re: Rok za izdavanje zadatka za završni rad
Staro
  (#3)
rossonero
Senior Member

rossonero's Avatar

Re: Rok za izdavanje zadatka za završni rad - 11-03-10, 07:47

Čudno, neznam kaj ona to priča. Znam da i nema samo ljetni i zimski rok nego ih ima još. Znam da su ljudi branili završni rad u 9. mjesecu, 2. mjesecu, 5. mjesecu lani. Svega je bilo.

A i ovo kaj je Persen napisao lijepo stoji na webu, objavljeno pod završni rad objavljeno. Moguće da ona još ni nezna za te datume.
Citiraj:
Diplomski u 3. roku odvijati će se kako slijedi:

Predaja molbe do 22.03.2010.
Podizanje zadatka 06.04.2010.
Predaja diplomskog rada 06.06.2010.

Reply With Quote
Staro
  (#4)
PERSEN
Gold Member

PERSEN's Avatar

RE: Rok za izdavanje zadatka za završni rad - 11-03-10, 19:56

Nažalost to nisu rokovi za nas, nego diplomski. Poslao sam mail Nožici.

@Rossi

Ako ikoga znaš od naših, aj pliz javi im ili nekak kontaktiraj prek facea ili čega već, pa da nas se skupi. Moguće je da niti ne znaju koliko nas ima upisanih sada za završni i praksu.

Nek se jave sve kolege koji imaju samo završni i praksu meni na PM, no nadam se da bum doznao nešto uskoro, pa javim ovdje.

Dobio sam mail od Nožice da će vjerojatno rokovi za proljeće biti definirani sljedeći tjedan kad se vrati pročelnica, pa stoga pratite web.

Nikada se ne zaljubljuj u neku osobu pri svjetlu slabijem od onog koje ti je potrebno da si izabereš košulju

Last edited by PERSEN; 12-03-10 at 22:35..

Reply With Quote
Staro
  (#5)
trnjan1984
Member

trnjan1984's Avatar

RE: Rok za izdavanje zadatka za završni rad - 14-03-10, 01:50

Citiraj:
Original poslao PERSEN Pogledaj post

Dobio sam mail od Nožice da će vjerojatno rokovi za proljeće biti definirani sljedeći tjedan kad se vrati pročelnica, pa stoga pratite web.
[/color]
Jedva čekam da završim tu molbu da mogu napokon početi pisati taj sastavak bez kojeg ne mogu dobiti SVEDODŽBU!!! .
Pozli mi na pomisao da ću nakon nečega višeg od srednje škole dobiti svjedodžbu. Svjedoči da sam preživio TVZ možda ipak zaslužujem nekakv orden ili nobelovu nagradu za strpljivost

Reply With Quote
Staro
  (#6)
PERSEN
Gold Member

PERSEN's Avatar

RE: Rok za izdavanje zadatka za završni rad - 19-03-10, 16:31

Evo stavljena je obavijest na web. Sad ako sam ja dobro shvatio sve to, znači da oni koji su sada upisali završni i praksu i imaju sve položene ispite da će moći 10.5 predati rad. Ostali koji imaju za rješavati ispite moći će u sljedećim rokovima kako piše na webu ( 7mj, 9mj, 11mj). To je sad očito neš novo.

Znači sljedeći tjedan moramo svi sa mentorom finalizirati svoju temu i po ovome kaj piše vijeće bu rješavalo tj. odobravalo zadatak. No, ne mogu reći da mi je baš sve jasno. Trebalo bi poslati mail Nožici opet da malo pojasni. Tu piše da ne trebamo onaj zahtjev podizati, jer da će to mentori s nama tj. da će nam oni uručiti završni zadatak koji će onda vijeće razmatrati.

Last edited by PERSEN; 19-03-10 at 19:08..

Reply With Quote
Staro
  (#7)
trnjan1984
Member

trnjan1984's Avatar

RE: Rok za izdavanje zadatka za završni rad - 19-03-10, 18:35

Citiraj:
Završni radovi - rokovi za "bolonjske" studenteVijest o diplomskim radovima u 3. roku ne odnosi se na studente koji studiraju po "bolonji". Studenti "bolonjci" , koji su u tekućem semestru upisali kolegij Završni rad, ne podnose zahtjev za dodjelu Završnog zadatka - redni brojevi zav...Vijest o diplomskim radovima u 3. roku ne odnosi se na studente koji studiraju po "bolonji".
Studenti "bolonjci" , koji su u tekućem semestru upisali kolegij Završni rad, ne podnose zahtjev za dodjelu Završnog zadatka - redni brojevi završnih zadataka objavljeni su u istoimenoj tablici u repozitoriju Završetak studija -> Završni zadaci. Pozivamo studente da u tjednu od 22. do 26. ožujka posjete svog mentora kako bi im bio uručen Završni zadatak. Rokovi za predaju radova moraju proći odobrenje na stručnom vijeću odjela, a ovdje objavljujemo prijedloge:

10.05.2010. - (rok za studente koji već imaju poležene sve ostale ispite)
12.07.2010 - prvi rok
20.09.2010 - drugi rok
15.11.2010 - treći rok
Nadam se da je to zadnje u vezi završnih radova.
Koliko sam shvatio naši mentori bi trebali imati gotove papire sa zadacima za završni rad.
Sljedeći tjedan trk kod mentora pa ko prvi nek napiše tu dal mentori imaju te zadatke ili se njih posebno treba naručiti

Reply With Quote
Staro
  (#8)
DaЯLa
Junior Member

DaЯLa's Avatar

Datum Prijave: Feb 2007
Moje raspoloženje:
RE: Rok za izdavanje zadatka za završni rad - 20-03-10, 17:09

Evo ovako... ne znam kolko će vam ovo pomoć...
Ja sam bila kod svoje mentorice još u 2. mjesecu i napravila mi je već tad završni zadatak tako da mogu počet radit završni. Rekla je da ćemo još možda prepravit završni zadatak (tj. one točke koje su opis zadatka) prije nego ga unese nekud tipa studomat il tak nešto??? al' da će to unjet prije roka tj. kad prijavim rok na koji izlazim.
Sad ja ne znam jel ja moram sljedeći tjedan na te konzultacije s obzirom da ja već imam zadatak ili što???

zbunjena...

Reply With Quote
Staro
  (#9)
PERSEN
Gold Member

PERSEN's Avatar

RE: Rok za izdavanje zadatka za završni rad - 20-03-10, 17:16

Zbunjeni smo svi, jer se ovo sad donijelo na brzinu, zbog poslanih mailova. Ne znam, treba pitati Nožicu i mentora. Očito svak ima drugačiju situaciju.

@ DarLa

Najbolje je onda da kontaktiraš nju ili Nožicu, zar ne? Ovaj forum ionako nije mjerodavan, već samo pretpostavke ili ako je baš netko doznao, pa javi. Uglavnom dobili smo rokove, al sad ne znam što je sad sa podizanjem zadatka. Znam da je bilo 3 roka do obrane, a po ovome što piše ispada kao da će mentor u suglasnosti s nama unositi temu ili predložiti vijeću. Nisam pametan.

To je tak kad se svake godine neki vrag mjenja i nema dosljednosti.
Ja sam shvatio da je 10.5 rok za one koji već sada imaju sve položeno, znači tada treba predati rad, dok ovi ostali kako slijedi u 7.mj, 9.mj itd.

Last edited by PERSEN; 20-03-10 at 17:21..

Reply With Quote

Odgovori

Latex Maths & Physics Editor ...
Tema alati
Prikaži modove

Pravila slanja