Fala, al' čekalo me društvance tam Pa sam se znašel
T-M.A.C.A. - Transforming-Mechanical Android Calibrated for Assassination
"Welcome to Bosanski Hotline (BH)Mobile network. For more info, call 041-333-222. This service will be charged. Have a pleasant stay."
Evo čisto ako je nekome promakla vijest od prof. Radovana (napisao je u predmetu 'Programiranje u Javi' obavijest).
Citiraj:
Original poslao Aleksander Radovan
Poštovane kolege!
Svi koji su odabrali predavača Radovana za mentora i odlučili se za predaju Završnog rada do 05. srpnja ispit moraju predati do tog datuma. U suprotnom moraju uzeti potpuno novu temu za Završni rad i stara tema im se više neće priznati.
Do 05. sprnja je potrebno predati uvezeni pismeni dio, a nekoliko dana kasnije održati će se usmena obrada Završnog rada.
Sljedeći studenti su se odlučili za predaju Završnog rada na dan 05. sprnja:
Dujmović Marina
Gorajščan Hrvoje
Jukić Damir
Jun Matko
Kontrec Danijel (INFO)
Kuljanski Marko
Maljevac Branko
Risek Matej
Sadak Božidar
Sijadjin Ivan
Stanić Damir
Vejnović Goran
U srijedu, 07. srpnja, u 18h, dvorana 1207, Konavoska 2, održati će se konzultacije vezane uz nadolazeće obrane Završnih radova.
Molim sve zainteresirane da me obavijeste o svom dolasku, radi utvrđivanja broja zainteresiranih. U slučaju da neće biti zainteresiranih (nitko se neće javiti na mail), konzultacije se neće održati.
Molim sve koji su se odlučili za moje mentorstvo kod izrade teme za Završnog da mi se jave na mail radi dogovora o detaljima. Rok za predaju Završnog rada biti će okvirno početkom rujna.
Svi koji su prijavili Završne radove i za mentora odabrali predavača Radovana, obranu će imati ovaj tjedan, u četvrtak iza 17h. Službena objava termina biti će tijekom današnjeg ili sutrašnjeg dana.
U svrhu toga za sve zainteresirane održati će se konzultacije na temu izrade prezentacije koja će se koristiti na obrani Završnih radova. Konzultacije će se održati u srijedu, od 18h, u dvorani 1208, Konavoska 2.
Molim sve zainteresirane da svoj dolazak najave na mail predavača Radovana.