TVZ Forum    
Google
Vrati se   TVZ Forum > TVZ Forumi > Informatika

Odgovori

Tema alati Prikaži modove
Studentska prava
Staro
  (#1)
PERSEN
Gold Member

PERSEN's Avatar

Datum Prijave: Nov 2006
Studentska prava - 28-05-10, 14:25

Zanima me kak je stanje sa pravima nakon što obranimo završni rad. Naime, primjetih da na studomat više nemrem, za x-icu mi veli da subvencije nema (ispisao se ), zdrastvena isto u roku mjesec dana banana, al me najviše interesira za student servis i pokaz. Ako netko išta zna nek mi veli, prije nego odem do referade sljedeći tjedan. Dosta mi je hitno da saznam info što prije. Hvala

Nikada se ne zaljubljuj u neku osobu pri svjetlu slabijem od onog koje ti je potrebno da si izabereš košulju

Reply With Quote
Re: Studentska prava
Staro
  (#2)
Artis
Gold Member

Artis's Avatar

Re: Studentska prava - 28-05-10, 23:35

Kolega cestitam na zavrsetku studija

Dakle krenimo redom:
1. zdravstveno mozes produziti unutar 90 dana od zavrsetka studija (bio sam u jukicevoj 80 dana nakon zavrsetka studija i sve ok proslo) za ovo ti je potrebno uvjerenje o zavrsetku (barem je mene cika trazio) i upisuje te kao nezaposlenog u listu za zdravstvenu iskaznicu

2. Pokaz mozes dobiti preko burze (onda se moras mjesecno javljati i ici svaki mjesec po markicu cini mi se) ako ti je bitan pokaz, onda se prijavis na burzu inace prijava na BURZU nije obavezna

3. Prava za SC ti sotaju jos 3 mj, dakle moras otici u SC sa papirom o zavrsetku studija i pokazati teti tamo na ugovorima onda ti oni produze jos za 3mj i to bi bilo to

eto nadam se da sam odgovorio na sva pitanja

"Naša najveća slava nije u tome da nikada ne padnemo, već da se svaki put kad padnemo podignemo."

Studentski zbor - Računarstvo - Prepoznatljivo

Reply With Quote
RE: Studentska prava
Staro
  (#3)
plashljivo_pile
Gold Member

plashljivo_pile's Avatar

Moje raspoloženje:
RE: Studentska prava - 29-05-10, 12:58

što se sc-a tiče... ja sam bila pošto mi na referadi nisu ništa znali reći. tamo su mi simpatični striček i teta rekli da slobodno mogu koristiti student servis do kraja akademske jerbo oni ne znaju da sam završila

što se pokaza tiče, normalno se vozim s ovim studentskim (završila sam u siječnju) i nikad nikakvih problema sa kontrolom, tako da vjerujem da mi i to vrijedi do kraja akademske. na burzu mi ne pada na pamet, a ionako od jeseni, bar se nadam, nastavljam na jednom redovnom diplomskom, tako da mi se ni ne isplati.

Reply With Quote
Staro
  (#4)
PERSEN
Gold Member

PERSEN's Avatar

RE: Studentska prava - 29-05-10, 13:56

@Artis
Hvala na čestitki, te zahvaljujem na odgovorima, mnogo je jasnija i smirujuća situacija sada

Jedino me još zanima za ovu potvrdu o završetku studija. Čuo sam da se to malo duže čeka od onih predviđenih tjedan dana nakon obrane. No, ak je tak pričekat ću, bitno je da mogu koristiti SS još ovo malo vremena.

@Pile
Hvala isto za info. Ma, ionak bum morao na burzu zbog posla, a sad iskreno niti ne znam di bi dalje. Sužen nam je dosta izbor,a i treba para. Zapravo sve ovisi o zaposlenju i kakva bu primanja s vremenom, pa da vidimo kako kotiramo na tržištu Se smije znati di ćeš ti?

Nikada se ne zaljubljuj u neku osobu pri svjetlu slabijem od onog koje ti je potrebno da si izabereš košulju

Reply With Quote
Staro
  (#5)
plashljivo_pile
Gold Member

plashljivo_pile's Avatar

Moje raspoloženje:
RE: Studentska prava - 29-05-10, 15:22

što se uvjerenja o završetku studija tiče, to sam čekala, barem koliko se sjećam, cca tri tjedna (koji dan manje više).

a meni ti je grafički jedina opcija pošto mi do varaždina baš i nije zgodno potezati... nadam se samo da neće uvesti neke promjene glede upisa ove godine, prošle je godine teklo prilično glatko koliko čujem od kolega.

Reply With Quote
Staro
  (#6)
PERSEN
Gold Member

PERSEN's Avatar

RE: Studentska prava - 29-05-10, 16:43

Morat ću provjeriti situaciju u student servisu, jer ako se toliko čeka ta potvrda, interesira me da li mogu neku 2 potvrdu iskopati dok to čekam, samo da mi produže prava, al nisam ziher dal mogu i ovak bez da idem po potvrdu, jer kolko sam čuo svaki se semestar treba produljivati prava za servis. Uglavnom, sada mi je sve jasnije, ostalo je samo da pitam na čemu sam. Pozdrav

Reply With Quote
Staro
  (#7)
plashljivo_pile
Gold Member

plashljivo_pile's Avatar

Moje raspoloženje:
RE: Studentska prava - 29-05-10, 21:26

kaj? ja sam samo furala potvrdu na sc početko akademske i to je to. a radila sam najnormalnije oba semestra. ako si to obavio, nemaš frke do desetog mjeseca. koliko sam shvatila iz svog iskustva, ak si riješio početkom akademske, u biti nema nekog smisla da im se uopće javljaš. samo odeš po ugovor i praviš se blesav, jel xD

Reply With Quote
Staro
  (#8)
PERSEN
Gold Member

PERSEN's Avatar

RE: Studentska prava - 01-06-10, 20:49

Okej. Sređeno sve. Potvrda o završetku faksa je dobivena i u student servisu nisam niš ni reko i sve 5. Očito vrijedi još do kraja akademske godine.

Reply With Quote

Odgovori

Latex Maths & Physics Editor ...
Tema alati
Prikaži modove

Pravila slanja