Citiraj:
Original poslao MAHER
...puno studenata polozi nesto na drugoj ustanovi pa tamo gube par godina,onda dodu kod nas pa ispada da mi se priznaju ispiti koje nikada nebi uspijeli poloziti...
|
aj spusti se na zemlju, tvz je pič... dim po težini u usporedbi s fakseva s kojeg 99% nas prijelaznika. razlika između matematika na FERu i TVZu je otprilike uspoređivati težinu brojanja do 10 i kvantne fizike.
Citiraj:
Original poslao MAHER
razlika izmedu pravog prijelaznika i vas koji ste pisali prijemni je u tome sto vi mozete na rang liste,a nitko vas ne tjera da hodate uokolo s starim indeksom,mozete i slobodno na ispite pa polozit ( ako ste to vec jednom napravili drugi put moze biti samo lakse ) te se položeni predmeti obvezno uvode na rang listu
|
naš kaj, meni i kolegama na SS je rečeno da se SVE priznaje i ide na rang listu, a pošto je manje više "random" koji se predmet kako upisuje (zbilja "priznat" ili "položen" u ISVU), ni ta lista nije poštena. da sam to znao uštedio bi 2*7500(za 2 godine)+24*500(stipendija koju sam zbog prosjeka izgubio, BTW i tu su promijenili kriterije, prije je samo trebalo dat godinu)=27.000 kn.
i kaj onda kaj se meni ove godine dao drugi papir za potpisat, tj. mijenjaju se kriteriji da se uzimaju prve dvije godine osim samo tekuće akademske!? (ove godine bi bio pri vrhu liste imam 8/11 petica) I kaj sam trebao, odbit potpisat i rekli bi mi OK možeš se ispisat. Jako elegantno rješenje... valjda uče od FERa pa moraju zaje...ti svoje studente, pogotovo one koji im (znatno) podižu prosjek kvalitete studenata.