TVZ Forum    
Google
Vrati se   TVZ Forum > TVZ Forumi > Računarstvo

Zaključana tema

Tema alati Prikaži modove
RE: Ulazak na rang listu
Staro
  (#31)
Joza
Member

Datum Prijave: Jul 2008
RE: Ulazak na rang listu - 29-06-10, 16:07

Citiraj:
Original poslao MAHER Pogledaj post
...puno studenata polozi nesto na drugoj ustanovi pa tamo gube par godina,onda dodu kod nas pa ispada da mi se priznaju ispiti koje nikada nebi uspijeli poloziti...
aj spusti se na zemlju, tvz je pič... dim po težini u usporedbi s fakseva s kojeg 99% nas prijelaznika. razlika između matematika na FERu i TVZu je otprilike uspoređivati težinu brojanja do 10 i kvantne fizike.

Citiraj:
razlika izmedu pravog prijelaznika i vas koji ste pisali prijemni je u tome sto vi mozete na rang liste,a nitko vas ne tjera da hodate uokolo s starim indeksom,mozete i slobodno na ispite pa polozit ( ako ste to vec jednom napravili drugi put moze biti samo lakse ) te se položeni predmeti obvezno uvode na rang listu
naš kaj, meni i kolegama na SS je rečeno da se SVE priznaje i ide na rang listu, a pošto je manje više "random" koji se predmet kako upisuje (zbilja "priznat" ili "položen" u ISVU), ni ta lista nije poštena. da sam to znao uštedio bi 2*7500(za 2 godine)+24*500(stipendija koju sam zbog prosjeka izgubio, BTW i tu su promijenili kriterije, prije je samo trebalo dat godinu)=27.000 kn.

i kaj onda kaj se meni ove godine dao drugi papir za potpisat, tj. mijenjaju se kriteriji da se uzimaju prve dvije godine osim samo tekuće akademske!? (ove godine bi bio pri vrhu liste imam 8/11 petica) I kaj sam trebao, odbit potpisat i rekli bi mi OK možeš se ispisat. Jako elegantno rješenje... valjda uče od FERa pa moraju zaje...ti svoje studente, pogotovo one koji im (znatno) podižu prosjek kvalitete studenata.

Staro
  (#32)
MAHER
Administrator

Datum Prijave: Oct 2007
RE: Ulazak na rang listu - 29-06-10, 16:11

kolega ako vam se nesvida mozete prijeci negdje drugdje,a ako su kolegiji tako lagani mogli ste zrtvovati tih 2 sata da polozite ispit normalnim putem

takoder podsjetio bi da matematika na tvz-u ima velikih razlika od odjela do odjela kao i ostali kolegiji

jedino sto moram priznati da ste djelomicno u pravu ako vam je netko na studentskoj sluzbi rekao krive informacije,te se imate pravo ljutiti na njih
i taj random problem je problem odgovornosti i izvrsavanja duznosti pojedinih profesora ( to je jako tesko kontrolirati ,ali radi se na tome )

prosjek kvalitete studenata necu komentirati na ovakvoj razini

EDIT: ovakav razgovor sa dimom i slicnim nije bas akademski te je lokalni moderator koliko vidim vec opravdano reagirao

Predsjednik SZTVZ
Predstavnik ELO

Last edited by MAHER; 29-06-10 at 16:13..

Staro
  (#33)
Joza
Member

Datum Prijave: Jul 2008
RE: Ulazak na rang listu - 29-06-10, 16:32

Citiraj:
kolega ako vam se nesvida mozete prijeci negdje drugdje
naš kaj ajde ti prijeđi negdje... mogao sam komotno žrtvovati 2 sata DA SAM ZNAO DA MI SE NEĆE PRIZNATI U RANG LISTU? Oćeš da ti nacrtam?

edit: najrađe bi vam rekao kaj da napravite s tim akademskim spikama...

Last edited by Joza; 29-06-10 at 16:35..

Staro
  (#34)
MAHER
Administrator

Datum Prijave: Oct 2007
RE: Ulazak na rang listu - 29-06-10, 16:38

sve ste rekli umjesto mene o kvaliteti pojedinih studenata
sami izvucite ostale zakljucke

Predsjednik SZTVZ
Predstavnik ELO

Last edited by MAHER; 29-06-10 at 16:40..

Staro
  (#35)
Fire Demon
Rac Forum Lord

Fire Demon's Avatar

Datum Prijave: Jun 2008
Moje raspoloženje:
RE: Ulazak na rang listu - 29-06-10, 17:46

Citiraj:
Original poslao Joza Pogledaj post
naš kaj ajde ti prijeđi negdje... mogao sam komotno žrtvovati 2 sata DA SAM ZNAO DA MI SE NEĆE PRIZNATI U RANG LISTU? Oćeš da ti nacrtam?
ako vam je to rekao netko sa studentske sluzbe to je onda problem krivog informiranja osoba koje su za to zaduzene i postoje osobe kojima se mozete za to zaliti. inace, ako su vam to rekli frend pero i djuro, onda je problem u potpunosti vas zbog lose informiranosti.

vidim da je ovo otislo predaleko u osobne vode i puko vrijedjanje, te da se vrti oko jednte te iste stvari i nitko nista konstruktivnog ne donosi raspravi, tako da

LOCK!!!

Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.

Zaključana tema

Latex Maths & Physics Editor ...
Tema alati
Prikaži modove

Pravila slanja